preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Đuro Ester" Koprivnica

Login
Upisi u srednje škole

Moto škole

 

 

Projekti u našoj školi

Logo škole

List za roditelje

Kalendar
« Srpanj 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Prikazani događaji

Školska kuhinja

Slikovnice

 

 

 

 

Školski list "Leteći razred"

 

 

 

 

Kada zvoni zvono?

 

Kada zvoni zvono?

Korisni linkovi
 

Šetnja školom

 

SAKUPLJANJE STAROG PAPIRA :

PRVI UTORAK U MJESECU


Korisni linkovi

 

 

 

SPONZOR VEČERI KEMIJE 

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 17. 11. 2010.

Ukupno: 1497501
Ovaj mjesec: 2126
Ovaj tjedan: 61
Danas: 61
OBAVIJEST RODITELJIMA O POSUDBI KNJIGA

Poštovani roditelji,

posudba rabljenih udžbenika biti će 20. i 21. lipnja 2018.godine u prostorijama tajništva, računovodstva i ravnateljice od 8:00 do 16:00 sati a ostale radne  dane do 29. lipnja 2018. od 8:00 do 15:00 sati.

 

Poštovani roditelji u Školi možete još podići knjige za sljedeću šk. god. u vremenu

od 8:00 do 12:00 sati do 31.7.

 Imamo još knjiga od 1. do 6. razreda.

 

 

Ravnateljica:

 Sanja Prelogović

Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
VELIKO SRCE KOPRIVNIČKOG DJETETA
Autor: Mirna Kovačić, 23. 11. 2017.

15. studenog 2017. u prepunoj dvorani Domoljub održala se manifestacija Veliko srce koprivničkog djeteta gdje su koprivnički učenici nagrađeni za svoju solidarnost, humanost i vršnjačku suradnju. Projekt je pokrenulo Društvo naša djeca Koprivnica i dječje Gradsko vijeće. Riječ je o dodjeli javnih priznanja djeci koja se ističu humanitarnim i edukativnim projektima, pomažu prijateljima i svima onima kojima je pomoć potrebna.


Naša škola istaknula je svojeg kandidata – učenike 6. a razreda. Naši šestaši su se tijekom protekle nastavne godine istaknuli u nesebičnom pomoći, solidarnosti i odgovornosti prema lokalnoj zajednici. Inicirali su pomoć siromašnima, sudjelovali i volontirali u projektima u zajednici, pomogli drugim učenicima, te se istaknuli u vršnjačkoj pomoći. Učenici su također radili na uređenju učionice geografije i povijesti te time omogućili i svim ostalim učenicima učenje u ugodnijem i motivirajućem prostoru.

Aktivnosti u kojima su sudjelovali učenici 6.A razreda tijekom protekle školske godine:

- sakupljali odjeću, obuću i igračke koje im više nisu potrebne. Prikupljena je znatna količina odjeće, obuće i igračaka koje su učenici darovali djeci iz Centra za pružanje usluga u Zajednici Svitanje od kojih su mnoga polaznici naše škole. Darivanju je prethodilo zajedničko druženje i edukacija u Zajednici Svitanje.

- sakupljali novac i naposljetku kupili hranu i potrepštine za kućne ljubimce te to donirali Udruzi za udomljavanje kućnih ljubimaca, volonterki Martini Kazinoti.

- uređivali su učionicu geografije i povijesti (izrađivali plakate, 3D modele planeta i vulkana) kako bi ona postala ugodnije mjesto za učenje za sve učenike naše škole.

- istakli se u brizi i pomoći svom razrednom prijatelju Viktoru koji boluje od cerebralne paralize s ciljem da omoguće Viktoru što lakše nošenje sa školskim obavezama ali i radost druženja u školskim klupama.

- radili na projektu „Nepoznata Podravina“ kojim su ukazali na turistički slabije valorizirane prostore naše županije (izrađujući SWAT analizu). Nakon izdavanja (digitalno i tiskano izdanje) navedene brošure učenici će dati svoj doprinos iskorištavanju svih potencijala naše lokalne zajednice.

Učenici 6.A razreda za svoje aktivnosti primili su Priznanje Društva naša djeca, Dječjeg gradskog vijeća i Grada Koprivnice, te vrećicu punu omiljenih slatkiša.

Vrijedno je spomenuti da je svečano proglašenje svojom sjajnom glazbenom izvedbom uveličao i učenik 7.b razreda naše škole Šimun Benedikt Kopričanec.

Ove godine najviše su priznanje primili učenici 3. razreda COOR Podravsko sunce i 2.a razreda OŠ Antun Nemčić Gostovinski s projektom suradničkog učenja.

Čestitamo pobjednicima ali i svim učenicima kandidiranima na ovogodišnjoj manifestaciji!

                                                                                          Mirna Kovačić, prof.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju