2021-05-04 06:43:28

Izvanškolske aktivnosti učenika

Učenici 3. razreda Područne škole Vinica, Jan Bebek i Leonardo Ištvan, osvojili su medalje tijekom svojeg sudjelovanja u Igrama bez granica.

IGRE BEZ GRANICA

Tokom uskršnjih praznika sudjelovao sam na igrama bez granica koje su se održavale na gradskim bazenima CERINE. Prvi dan smo imali testiranje iz plivanja, te su nas nakon toga podijelili u dvije grupe i uslijedila je igra i zabava.

 Drugog dana smo imali discipline u dubokom bazenu te pauzu za ručak, nakon čega smo imali igre u malom bazenu gdje je bio napuhanac u vodi.

 Treći dan je bio završni. Imali smo natjecanje u trčanju i spretnosti. Nakon zbrajanja bodova završio sam drugi u ukupnom poretku i osvojio srebrnu medalju!

Bilo je to prekrasno provedeno vrijeme u druženju i igri sa prijateljima!

                                                                                                                                 

                                                                     Jan Bebek, učenik 3. r. PŠ Vinica

 

Igre bez granica

Sunčanim danom počeli su moji proljetni praznici. Mama mi je pripremila pravo iznenađenje. Iznenađenje je bilo druženje s bratom i prijateljima na bazenima. Druženje na bazenima je trajalo od srijede do petka. Bazeni Cerine organizirali su Igre bez granica. Prvi dan igrali smo igre u bazenu s lopticama i štafetu. Za četvrtak treneri su nam pripremili zračni poligon na vodi. Zabavi i smijehu nije bilo kraja. U petak, zadnji dan bilo je natjecanje u trčanje na travi i natjecanje na zračnom poligonu na vodi. Prva igra je bilo natjecanje u trčanju gdje sam bio prvi. Druga igra bila je natjecanje na zračnom poligonu, a tu sam bio treći. Najbolji dan bio mi je četvrtak jer smo se cijeli dan zabavljali na zračnom poligonu.

                                                                                                          

                                                             Leonardo Ištvan, učenik 3. r. PŠ Vinica


Osnovna škola "Đuro Ester" Koprivnica