2022-02-09 16:07:06

Učenici naše škole ponovno su ostvarili izvrsne rezultate na školskom natjecanju iz geografije

Školsko natjecanje iz geografije održano je 28. siječnja 2022. Sudjelovalo je ukupno 37 učenica i učenika naše škole od petog do osmog razreda. Čestitamo učenicima na trudu i uistinu zapaženim rezultatima. Učenici su demonstrirali odgovornost, upornost i ljubav prema geografiji usprkos otežanim pripremama. Bez obzira na konačan uspjeh i poziciju na rang ljestvici, svi natjecatelji mogu biti ponosni, prije svega, sami na sebe. Svi natjecatelji naši su pobjednici i ponos naše škole. 

Među učenicima petih razreda najuspješniji su: Borna Oštrkapa, Zoja Petrović, Gabriel Šarec, Taša Vukmirić i Abel Kovačić.

Među učenicima šestih razreda istakli su se ostvarivši najviše bodova Marija Petrović, Alba Granđa, Gala Knežević, Klara Jakupić i Ana Hlebar.

Gabrijel Podhraški, Roko Lokotar i Adrian Sović istakli su se među učenicima sedmih razreda, a u osmom su razredu najuspješniji bili Stela Granđa, Luka Matica i Ena Tarle.

 

Čestitamo svim sudionicima koji su uložili puno truda i rada u ovo pandemijsko vrijeme. Posebne čestitke upućujemo našim školskim prvacima. To su: Borna Oštrkapa, Marija Petrović, Gabrijel Podhraški i Stela Granđa.

Županijsko povjerenstvo je nakon provedbe natjecanja objavilo ljestvice poretka i popis pozvanih na iduću razinu natjecanja iz geografije. Čestitamo svima pozvanima na županijsko natjecanje.

Čak dvanaestero učenika naše škole ostvarilo je poziv na županijsko natjecanje iz geografije:

 

5.razred: Borna Oštrkapa, Zoja Petrović, Gabriel Šarec

6.razred: Marija Petrović, Alba Granđa, Gala Knežević, Klara Jakupić, Ana Hlebar

7.razred: Gabrijel Podhraški, Roko Lokotar, Adrian Sović

8.razred: Stela Granđa  

 

Mentorice učenicima:

Dubravka Vajdić Kolarić i Mirna Kovačić


Osnovna škola "Đuro Ester" Koprivnica