2022-04-05 13:46:42

Zajednički roditeljski sastanci s gradonačelnikom

Tijekom ožujka 2022. u novoj sportskoj dvorani OŠ „Đuro Ester“ održani su zajednički roditeljski sastanci učitelja i roditelja pojedinih uzrasta učenika s predstavnicima Grada Koprivnice, osnivača Škole.

 

Zajednički roditeljski sastanci održani su u vezi izgradnje nove osnovne škole u kvartu Podolice i prelaska dijela učenika iz OŠ „Đuro Ester“ u novoizgrađenu školu. Na roditeljskim sastancima prisustvovao je gradonačelnik grada Koprivnice, gosp. Mišel Jakšić, zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Ana Mlinarić i ravnateljica škole „Đuro Ester“ Sanja Prelogović. Gradonačelnik je pojasnio da će prelaskom dijela učenika u novu školu biti stvoreni uvjeti da OŠ „Đuro Ester“ prijeđe s modela dvosmjenske nastave na jednosmjensku nastavu, čime će se poboljšati uvjeti i kvaliteta rada škola. Dio učitelja također će prijeći na rad u novu školu. Gradonačelnik je odgovarao na pitanja roditelja o izgradnji i uređenju infrastrukture oko nove škole i prijevozu učenika.

 

 

Na sastanku s razrednim učiteljem roditeljima je obznanjena podjela učenika po kriteriju adrese prebivališta prema kojoj su učenici raspoređeni u novu školu na Podolicama, a koja bi trebala početi s radom početkom iduće školske godine 2022./2023. 

 

Nikolina Sabolić, prof., dipl. bibl.


Osnovna škola "Đuro Ester" Koprivnica