2022-04-05 14:39:03

Gradonačelnik na Učiteljskom vijeću

U srijedu 9. ožujka 2022. godine sjednici Vijeća učitelja OŠ „Đuro Ester“ Koprivnica nazočili su gradonačelnik grada Koprivnice, gosp. Mišel Jakšić, zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž te pročelnica Ana Mlinarić. Zajednička sjednica s predstavnicima Grada Koprivnice, osnivača škole „Đuro Ester“, održana je u vezi izgradnje nove osnovne škole u kvartu Podolice i prelaska dijela učitelja OŠ „Đuro Ester“ na rad u novoizgrađenu školu.

 

Gradonačelnik je pojasnio da će prelaskom dijela učenika u novu školu biti stvoreni uvjeti da OŠ „Đuro Ester“ prijeđe s modela dvosmjenske nastave na jednosmjensku nastavu. Također, pojedini će radnici OŠ „Đuro Ester“ u cijelosti prijeći na rad u novu školu dok će dio radnika biti zaposlen pola radnog vremena u jednoj i pola radnog vremena u drugoj školi, tako da nitko od djelatnika neće izgubiti radno mjesto kao ni zaposlenje na puno radno vrijeme.

Gradonačelnik, zamjenica i pročelnica odgovarali su na pitanja članova Vijeća učitelja o pokretanju i uvjetima rada u novoj školi na Podolicama.

 

 

Nikolina Sabolić, prof., dipl. bibl.


Osnovna škola "Đuro Ester" Koprivnica