2022-05-26 13:52:36

Svečano otvorenje uređenog prostora ispred škole

U ponedjeljak 23. svibnja 2022. ispred OŠ „Đuro Ester“ upriličeno je otvorenje novouređenog vanjskog prostora namijenjenog za nastavu, različite aktivnosti i slobodno vrijeme učenika i građana. Svečano otvorenje, kojem su nazočili uvaženi gosti i prijatelji Škole, upriličeno je u tjednu obilježavanja Dana škole „Đuro Ester“.

 

Učenici su za otvorenje priredili kratak kulturni program s pjesmama i recitacijama. Pripremale su ih učiteljice Nada Čolak, Sanja Ciber, Slađana Ninković te učitelj Mihael Kivač.

Ravnateljica Sanja Prelogović zahvalila je svima koji su pomogli u uređenju prostora oko Škole. Uređenju su prethodili zahtjevni građevinski radovi vezani uz kanalizaciju, vodu i slivne vode. „Zahvaljujući Gradu Koprivnici, osnivaču Škole, realizirali smo novu prepumpnu stanicu, novi priključak na vodovodnu mrežu, novu kanalizaciju, riješene su slivne vode, uređen je okoliš oko dvorane, izrađena projektna dokumentacija za prednji dio, nabavljena oprema, nove klupe, žardinjere, stalci za bicikle, jarboli. Za sve navedeno utrošeno je ukupno 900.000,00 kn“, istaknula je ravnateljica Škole. Također, ravnateljica je zahvalila svim učenicima koji će čuvati ovaj lijepi prostor.

 

 

Gradonačelnik grada Koprivnice, gospodin Mišel Jakšić pozdravio je okupljene učenike, učitelje i goste Škole. „Ponosni smo jer znamo da smo napravili jednu, doista, jako lijepu stvar na kojoj je radilo jako puno ljudi i za koju sam uvjeren da će vam puno značiti, i u vašem daljnjem učenju i napretku, u vašem druženju, ali i u uspomenama na ovo jedno lijepo đačko doba“, naglasio je gradonačelnik. Čestitao je učenicima na lijepim rezultatima i uspjesima te proglasio školski prostor službeno otvorenim.

 

Fotogalerija

Nikolina Sabolić, prof., dipl. bibl.


Osnovna škola "Đuro Ester" Koprivnica