2022-06-08 12:08:32

Posjet gimnazijalaca OŠ „Đuro Ester“

U ponedjeljak, 6. lipnja 2022. našu školu posjetili su ravnatelj V. Robotić i učenici Gimnazije "Fran Galović.“ Tijekom posjeta predstavili su svoju školu i njene programe učenicima osmih razreda.

Gimnazijalci su osmašima predstavili četiri različita gimnazijska programa koje gimnazija nudi, a u njih spadaju Opći, Prirodoslovno-matematički, Jezični i Sportski program.

 

Osim programa koji gimnazija nudi, učenicima su prezentirani razni projekti u kojima škola aktivno sudjeluje od kojih je najpoznatiji Erasmus+ projekt.

Kvalitetnijem radu na nastavi pridonose i suvremena te kvalitetna dodatna oprema poput naprednog kemijskog pribora za izvođenje različitih pokusa kao i oprema za robotiku.

Učenici Gimnazije "Fran Galović" mogu se uključiti i u mnoge dodatne sportske, ali i predmetne grupe kako bi i poslije nastave stjecali nova znanja.

Nakon predstavljanja Gimnazije i svega što ona pruža za učenje, osmaši su sadašnjim učenicima gimnazije, koji su i sami nekada bili učenici naše škole, mogli postaviti pitanja vezana uz plan i program nastave u Gimnaziji.

Dobivši informacije iz prve ruke, učenici osmih razreda imali su izvrstan uvid u rad Gimnazije "Fran Galović" te im je i na ovaj način olakšana odluka o izboru srednje škole koju će uskoro morati donijeti.

 

Dora Koščak, 8.c

 


Osnovna škola "Đuro Ester" Koprivnica