2022-06-14 08:22:28

STUDENTI PMF-A NAGRADILI, SVOJIM DOLASKOM, NAŠU KOLEGICU DUBRAVKU VAJDIĆ KOLARIĆ

U okviru terenske nastave budući nastavnici geografije i povijesti posjetili i OŠ „Đuro Ester“.

Vođeni svojim profesoricama Geografskog odsjeka PMF-a doc. dr. sc. Ružicom Vuk i doc. dr. sc. Dubravkom Spevec, a u okviru višednevne terenske nastave u Podravini, studenti prve, druge i treće godine nastavničkih predmeta geografije i povijesti posjetili su našu školu i nakratko bili na satu geografije osmog razreda.

 

Između ostaloga, cilj posjete bio je iznenaditi i čestitati profesorici Dubravki Vajdić Kolarić na nagradi za najbolju učiteljicu koju dodjeljuje Hrvatsko geografsko društvo.

Doc. dr. sc. Ružica Vuk se obratila kolegici i učenicima koji se nalaze na jednoj od prekretnica na svom životnom putu.

„U ime svih geografa Hrvatske koji se sada brinu o budućnosti nastavnog predmeta Geografije i budućih geografa vašoj nastavnici čestitamo na nagradi za najbolju učiteljicu geografije. Budite ponosni i sretni što imate takvu nastavnicu, naučite što više od nje kako biste u životu bili uspješni na osobno zadovoljstvo, na ponos svojih obitelji i ponos Škole i cijele županije.

Ova je županija poznata po jako, jako dobrim geografima i po jako dobrim ljudima. Ne sumnjam da ćete izabrati dobro buduće zanimanje i biti u tome uspješni. Želimo vam puno sreće i uspjeha u životu.

Zahvaljujemo Dubravki za sve što je utkala u vaše znanje, u vaše vještine i Geografiju. Hvala od srca.“

 


Osnovna škola "Đuro Ester" Koprivnica